Kuidas valida kodu jaoks seina- ja põrandaplaatide?

Paljude majaomanike jaoks on vastupidava ja ilusa seina- ja põrandaplaatide valimine tõeliselt peavalu. Plaadid on oluline tegur, mis lisab majale vastupidavust ja esteetilisust. Looge lihtsalt puhas, mugav ja hügieeniline elamispind. Iga ruumi jaoks on võimalusi erineva suuruse ja kujundusega seina- ja põrandaplaatide valimiseks.

Miks peaksite keskenduma seina- ja põrandaplaatide valimisele?

Siin on mõned põhjused, miks plaatide valik on väga oluline.

Loob maksimaalse mugavuse

Plaatide abil saavad pered vastutasuks mugavuse. Plaadid on antifouling, mis muudab seina ja põranda puhastamise lihtsaks. Plaatide puhastamiseks kulutate väga vähe vaeva, aega ja kemikaale. Vahepeal, kui kasutate looduslikke puitplaatide, vältige vett või otsest päikesevalgust, siis palun ostke. Plaatide kasutamine kõrvaldab need probleemid tõhusalt. Eelkõige valige igast kohast sile pinnaga plaat või abrasiivsed plaadid. Kasutamise ajal tagage kasutajatele kõrgeim mugavus ja ohutus.

Lisage maja esteetika


Kaunite seina- ja põrandaplaatide valimise teadmine loob kõrge esteetilise efekti. Praegu on turul olevad plaadid nii suuruse, värvi, tekstuuri kui ka kujunduse poolest erinevad. Paljude võimaluste korral projekti esteetika parandamiseks sobivate plaatide kasutamine. Plaat pole mitte ainult ehitusmaterjal, vaid ka kasulik dekoratiivmaterjal. Kui plaadid ja sisustus on ühendatud, suurendab see ruumi klassi ja elegantsi.

Suurendage maja pikaealisust

Plaadid on üks viis seina ja põranda kaitsmiseks. Eriti vannitoa ja tualeti jaoks. Kui te ei kasuta vannitoa jaoks veekindlaid plaate, kogeb teie kodu absorbeerivat nähtust. See põhjustab hoone mädanemist ja muutumist ebameeldivaks. Plaatide kasutamine ei muretse ka kooldumise ja plekitamise pärast. Kvaliteetsete plaatide kasulik eluiga on 20 kuni 30 aastat. On isegi tooteid, mis peavad tööeluga kaua vastu.

Juhised seina- ja põrandaplaatide valimiseks

Siin on mõned juhised, mida peaksite järgima seina ja põranda jaoks plaatide valimisel.

Valige plaatide suurus

Igat tüüpi maja, nagu ka ruumi suurus, mahutab erineva suurusega plaate. Suurte põrandate jaoks peaksite plaatide ahelate arvu vähendamiseks valima 800x800 või 600x1200 plaatide. Elegantsuse lisamiseks võib kasutada tumedaid plaate või väikseid motiive. Vahepeal peaks 4. klassi maja või väikese pindalaga korter ruumi suurendamiseks valima erksavärvilised plaadid. 

Valige plaatide värv, mis sobib üldisega

Valitud plaatide värv peaks pöörama tähelepanu ka kombinesooni värvile. Milles taustavärv on plaatide ja kattekihtide värv. Esiletõstmise peamine värv on mööbli värv. On oluline, et valiksite seina- ja põrandaplaadid, mille abil mööbel silma paistab. Seega, kui ruum pole sisustatud, saate hõlpsalt valida plaatide ostmise. Mis puutub juba sisustatud ruumi, siis on vaja tagada harmoonia interjööri värvide ja plaatide vahel. 

Valige igale tühikule sobivad plaatide omadused

Sõltuvalt igast kohast peab plaatide valik tagama sobivuse. Elutoa ruumiga peate valima ilusad ja luksuslikud plaadid. Või valige vannitoa plaadid, mis on veekindlad, libisemiskindlad ja kergesti puhastatavad. Köögiplaadid peaksid tunduma soojad ja maitsvad, vältima mustust ja rasva. Treppide jaoks plaatide valimisel, mis peavad olema libisemiskindlad iga ruumi jaoks, millel on oma omadused, peab plaatide valik tagama kasutusvajaduste maksimaalse rahuldamise.

Plaatide hind

Plaatide ostmise valimisel lisaks suurusele, omadustele, värvile. Plaatide hind on ka tegur, mis huvitab paljusid kliente. Sõltuvalt vajadustest ja eelarvest plaatide õige hinna valimiseks. Turul olevate sillutuskivide hinnad jäävad vahemikku mõnest kümnest tuhandest mitme miljoni dongini ruutmeetri kohta. See sõltub suuresti kaubamärgist, kvaliteedist ja päritolust. 


Ülaltoodud artikli kaudu saavad lugejad mõista, kuidas valida parimad seina- ja põrandaplaatide. Et saaksite kogeda iga plaatide mustri kõige täpsemat reaalsust.